Достъпно от всякъде

Ефективен, модерен и лесен за използване уеб интерфейс за малки или големи екипи.

По-малко разсейване и дълбока интеграция в други продукти, означава по-голяма производителност, където и да сте!

Ултимативна сигурност

Продукт с отворен код, самостоятелно хостване.

Имейлите, календарите и контактите се съхраняват във вашата собствена инфраструктура, без някоя трета страна да получи достъп.

Работи с всичко

Вградена интеграция в iOS, Android, macOS, Windows, Linux, Outlook и Thunderbird. Простото внедряване, конфигуриране и интегриране намаляват разходите и намаляват риска, като същевременноимате възможност да имате сериозна ИТ инфраструктура

Споделяйте и работете в екип отдалечено и в сътрудничество с документация, изпращайте и получавайте мейли, управлявйте календарите си, провеждайте видео разговори и комуникирайте с колегите си без да се притеснявате, че информацията може да бъде прихваната или да изтече.

Като цялостно локално решение RICE предоставя предимствата на на онлайн сътрудничеството без риск за сигурността на информацията.

Искате ли да дигитализирате организацията си ?

свържете се с наш консултант, който ще ви съдейства!

Odoo - Sample 1 for three columns

Управление на файловете и документи

RICE предлага универсален достъп до файлове и документите ви, компютъра ви, мобилните ви устройства или онлайн през браузъра ви. Намирайте файловете си с мощна търсачка, споделяйте ги, коментирайте ги или ги заключете докато не приключите с тях. 


Odoo - Sample 2 for three columns

Сътрудничество и работни групи

Работните групи могат да ползват и да си сътрудничат чрез Календари, Контакти, пощи, система за задачи, канбан, анкети и списъци и други продуктивни функции, за да могат екипите да свършат работата си по-бързо, по-лесно и при вашите условия.

Odoo - Sample 3 for three columns

Rice Next Talk - Онлайн разговори

Насладете се на локални, частни аудио / видео конферентни разговори и чат през браузъра ви или мобилно устройство с интегрирано споделяне на екрана ви и интеграция на SIP телефония.


Искате ли да дигитализирате организацията си ?

свържете се с наш консултант, който ще ви съдейства

 • Защо RICE ? 

 • Намира се при вас

 • 100% open source

 • Много лесен и интуитивен за използване

 • Интегрира се лесно със всякакви ИТ решения

 • Сигурен и криптиран  

Ключови възможности

Процеси

Възможност на потребителите ви да автоматизират повтарящите се задачи и да оптимизират бизнес процесите.

Управление на потребителите

Управлявайте потребителите локално или удостоверявайте чрез LDAP / Active Directory, Kerberos и Shibboleth / SAML 2.0 и повече.

Интеграция с външни файлови хранилища

Достъп до съществуващите драйвове за съхранение като FTP, Windows Network Drivers, SharePoint, Object Storage и Samba, Google Drive и  безпроблемно споделяне.

Сигурност и защита

Подсигурете данни с мощен контрол на достъпа до файловете, многослойно криптиране, защита от идентификация, базирана на машинно обучение и възможности за възстановяване след ransomware.

Сътрудничество

Безпроблемно редактирайте офис документи заедно с други хора, си правите бележки, докато сте във видео разговор.

Развитие и много приложения

Разширете RICE допълнително с голямо разнообразие от приложения в app-store или създайте свои собствени, които да обслужват вашите бизнес нужди.


Подсилване на сътрудничеството


Хиляди съвременни организации подсигуряват и защитават данните си и подобряват производителността върху платформата на nextcloud, което дава възможност на десетки милиони клиенти и служители да си сътрудничат безпроблемно в подразделения и над границите на компанията. Организации като Технически Университет Берлин, Сименс, Райфайзен и още много други използват силата на платформата на next cloud.

 

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo

Защо самостоятелен хостинг ? 

Имате нужда от  100% сигурност

Изпращането на хаотични данни по имейл или използване на обществени SaaS решения за споделяне на файлове ви не осигурява много сигурност за чувствителните данни. Шифроването е сложно и тромаво за използване, като се намаляват реалните ползи поради, грешките които допускат служителите покрай използването на тези системи.

Съхраняването на данни във вашата собствена инфраструктура или на доверен местен частен или обществен доставчик на облак означава, че те ще останат под ваш контрол. Само тогава бихте могли да покажете на клиентите си къде точно са техните чувствителни документи и данни. Същевременно и регулаторите могат да бъдат сигурни, че неспазването на правилния процес е сведено до минимум.

SaaS е рисковано решение

Повечето решения са с добра оценка от потребителите, като Dropbox или Office 365 или Google Drive не са проектирани съгласно разпоредбите за поверителност и съображения за сигурност, като се смесват данни на потребителите и бизнеса, разпространени и намиращи се в центрове за данни по целия свят. Данните от ИТ системите на предприятията ви могат да бъдат обработвани от доставчици на облачни услуги, които отговарят и работят съгласно американските закони за CLOUD, което означава, че вашите бизнес данни могат да изтечат или бъдат взети по нареждане на съдебната система на САЩ, често без това да ви бъде разкрито или да бъдете информирани.
Вместо да се опитвате да преодолеете техните ограничения, RICE  ви предоставя на първо място защитно решение, което ви дава пълен контрол върху местоположението и политиките за достъп до данните ви чрез частно облачно решение, както и управлявано обществено решение като облачна услуга, предлагано от местни и надеждни доставчици.


Искате ли да дигитализирате организацията си ?

свържете се с наш консултант, който ще ви съдейства

Сътрудничество с документацията


Интеграцията на Collabora в RICE дава възможност на потребителите да си сътрудничат с офис документи с членове на екипа в реално време.

Съвместимостта с формати на Microsoft Office означава перфектни документи всеки път.

 • Внедрява се при нужда и може да се внедри при нужда и ONLY OFFICE;

 • Модерен и познат потребителски интерфейс;

 • Едно и също изобразяване на документи във всеки браузър;

 • Ниско потребление на ресурси на сървър и клиент;

 • Възможности за редактиране на ниво на работния плот.Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Поща

 • Изпращане и получаване на имейли светкавично;

 • Няколко акаунта с унифицирана входяща кутия;

 • Разпознава различните типове мейли и ги добавя събития към календара

 • Поддържа криптиране от край до край, използвайки OpenPGP;

Забележка:  Mail е клиент за IMAP сървъри и не включва пощенски сървър, но можем да конфигурираме такъв отделно.

Календар

 • Планирайте работата и срещите онлайн;

 • Създавайте и споделяйте множество календари;

 • Интегриране на външни ресурси на календара (WebCal);

 • Резервирайте ресурси чрез зает изглед или планирайте коферентен разговор.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Контакти

 • Поддържайте отношенията си организирани;

 • Проследявайте рождените дни на вашите контакти;

 • Споделете своите адресни книги с вашия екип;

 • Синхронизирайте контактите си с телефони и други устройства.

Управление на задачите

Управлявайте работата и задачите си с другите

 • Създайте произволен брой частни или споделени дъски за задачи в стил Kanban;

 • Преместете картите с плъзгане, задайте ги на членовете на екипа и задайте срокове;

 • Използвайте контролни списъци, прикачете файлове и табла за износ.

 • Правете задачи на вас и ваши колеги, гледайте отчетите за свършена работа и информация за задачите от всякъде.

Odoo • Text and Image

Предназначен и създаден с мисъл за хората

Ефективният, лесен за използване интерфейс е едно от основните неща, което го прави толкова харесван. Дизайнът е повече от това да е красив. Целта е да се даде възможност на потребителите да свършат работа с най-малко усилия, като стане за тях очевидно как да изпълняват задачите и намаляват броя на стъпките, необходими за това.
Добрият дизайн може да се види в целия потребителски интерфейс и всяка нова версия прави стъпки напред.

Odoo • Image and Text

Богати работни пространства

Можете да внесете контекст във вашите папки, добавяйки бележки и дори списъци с todo и връзки към файлове отгоре. Това е чудесно, ако желаете да се координирате с вашия екип, като се уверите, че всички знаят за какво е определена папка или да проследявате важни задачи на видно място.

Заключване на файлове

Заключването на файлове помага на потребителите да предотвратяват конфликти с колеги, които се опитват да редактират едни и същи файлове. Докато офис документи и бележки могат да бъдат редактирани в реално време в браузъра, някои файлове трябва да бъдат изтеглени, за да се направят промени. Със заключването на файла ще се избегнат сблъсъци! Други потребители могат лесно да се свържат с вас в чат или чрез коментар, за да попитат какво става.

Мощна търсачка

Можете да използвате мощна пълнотекстова търсачка, способна да използва ElasticSearch като бек-енд. Неговият гъвкав интерфейс, базиран на плъгини, дава възможност за търсене извън файловете и побира други бек-енд решения като Apache Solr.

Искате ли да дигитализирате организацията си ?

свържете се с наш консултант, който ще ви съдейства

Сигурен обмен на файловете


Системата позволява на болници, банки, нотариуси и правителствени агенции сигурно да изпращат файлове до и да получават файлове от клиенти, пациенти, клиенти или партньори.

Лесният уеб и мобилен интерфейс на Nextcloud Files позволява на потребителите да споделят файлове с други потребители на сървъра, да създават и изпращат защитени с парола обществени връзки, да позволяват на други да качват файлове в частния облак и да получават известия по телефона и десктопа, когато потребител на друг облачен сървър споделя файлове.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Сигурността на първо място

За нас е важно да бъдат защитени данните, както и безопасността на данните на нашите клиенти. Сигурни сме, че RICE предлага най-добрата сигурност в индустрията за синхронизиране на файлове и споделяне на хоствани файлове, защото:

Платформата следва най-добрите практики в областта на сигурността (съобразени с ISO 27001)

Интегрирани са уникални технологии за криптиране от край до край от страна на сървъра и от страна на клиента.

Мониторинг на сигурността и IT одит


RICE позволява на администраторите да наблюдават здравето и производителността на системата с графичен потребителски интерфейс и крайна точка на API за мониторинг на приложенията. Генерират се напълно готови за одит журнали за активност на потребителите.

Проследяване на промените в потребителските файлове. 

RICE Files позволява на потребителите да проследяват модификации на файлове, изтегляния на споделяния и промени в коментари или маркери, осигурявайки преглед в браузъра, клиентите или чрез известия по имейл и RSS емисия.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Интегрирано управление на акаунти

RICE разполага с вградено управление на акаунтите с незадължително двуфакторно удостоверяване, както и поддръжка с един вход и интеграция с външни потребителски директории като LDAP или IMAP, SMB, FTP и др..

Достъпност

За да се гарантира, че RICE е достъпен за потребители със зрителни увреждания,  има широка достъпност до клавиатурата и поддръжка на четец на екрана.

Цветовете използвани, отговарят на стандарта WCAG 2.0 AA за контраст и има създадени теми за потребители, които се нуждаят от още по-висока поддръжка. Темата с висок контраст има за цел спазване на WCAG 2.0 AAA, докато опцията за шрифт, подходяща за дислексия, помага на хора с увреждания при четене. Налична е и тъмна тема

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Външни хранилища и сигурно криптиране

Функцията за външно съхранение дава на потребителите достъп до техните данни, където и да се намират. RICE може да има достъп до данни, съхранявани с голямо разнообразие от популярни доставчици на облачни услуги, като Amazon, Google и Dropbox, но също така може да има достъп до решения за съхранение на файлове, използвайки стандартни протоколи като NFS, (S) FTP, WebDAV и други.

Приложението за шифроване може да криптира данни в покой както за локално, така и за отдалечено съхранение, като се защитават данните, съхранявани в мрежи извън потребителската инфраструктура. Ключовете могат да се обработват от външен сървър за управление на ключове или да се съхраняват локално на сървъра.

Искате ли да дигитализирате организацията си ?

свържете се с наш консултант, който ще ви съдейства

Основни предимства

Под ваш контрол

Не е необходимо да се правят компромиси с аутсорсване на услуги. Вместо да хоствате вашите чувствителни фирмени данни при трета страна, дръжте ги на 100% под контрола си, като същевременно предлагайте сигурните системи за достъп и комуникация, с които вашите служители и клиенти ще могат да бъдат продуктивни.  

Цялостна платформа

Лесеният и интуитивен потребителски интерфейс предоставя ефективна работа на хората. RICE е уникален, като предлага най-обширната вградена технология за комуникация и сътрудничество в бранша, като се старае да се премахне усложняването на работния процес при ползване и свързването на множество отделни решения.

Военно ниво на сигурност

RICE предлага първо отраслови уникални решения като Video Verification, откриване на подозрителни данни за вход, ориентираност към машинно обучение, широки многофакторни решения за идентификация и други. Обширната регистрация и мониторинг показват на потребителите, администраторите и одиторите точния поток от данни и кой е имал достъп по това време.

С какво се отличава RICE

Цялостна платформа


RICE предлага най-пълната, дълбоко интегрирана локална платформа за сътрудничество на пазара, заместваща десетки други инструменти.

 • Сигурен обмен на файлове в и между организациите;

 • Съвместно редактиране на docx, xlsx и др.;

 • Версия на файловете, възстановяване и задържане;

 • Коментиране на файлове, добавяне на бележки за споделяне на връзки;

 • Интегриран чат и сигурни аудио-видео разговори;

 • Календар, поща и инструменти за управление на задачи;

 • Изчерпателен набор от възможности за сигурност;

 • Превключването между различни инструменти е повече от тромаво и неефективно: освен това се увеличава шанса за грешки, които могат да доведат до изтичане на данни.

Наличието на цялостно решение опростява ИТ инфраструктурата както за потребителите, така и за ИТ екипа, който я поддържа и същевременно се  подобрява и производителността и сигурността.

Odoo • Text and Image

И много повече

Отворен код

RICE е платформа базирана на Nextcloud и е с отворен код, като нямате ограничения и можете да инспектирате, интегрирате, разширявате и променяте платформата, колкото искате.

Антивирус

Интегриране на функционалността за антивирусно сканиране с приложение за антивирус.

Идентификация

Мощна, интегрирана регистрация, двуфакторна автентификация и съвместими с NIST функционалности за контрол на политиката за пароли.

Споделяне на информацията

Прецизен контрол от мобилен, настолен компютър или през браузър и достъп и споделяне на данни. Само трябва да изберете от списъка с потребители и групи, съхранявани локално или на друг, оторизиран сървър.

Развитие на приложения

Бърз достъп до основните функции за разработка на приложения с мощния Nextcloud App API и web hooks следвайки publication / sunscription модел.

Преглед/обработка на текстови файлове

Редактиране на текстови файлове и преглед на миниатюри на PDF, изображения, текстови файлове, офисни файлове и други.

Rest API

Споделяне и предоставяне на REST API. Улеснява интегрирането на отдалечени приложения на трети страни.

Етикети (тагове) маркиране

Nextcloud предлага лесен за използване потребителски интерфейс, който се предлага с функционалност за търсене, любими, тагове и още повече начини за бързо достигане до файловете, от които се нуждаят потребителите. Търсенето с пълен текст е достъпно с помощта на Apache Solr.

Достъпност

Удостоверяване чрез LDAP / Active Directory, Kerberos и Shibboleth / SAML 2.0 и други.

Примерни файлове

Предварително заредени файлове и папки за нови потребители. Попълнете областта на файловете за нови потребители с например файл с ръководства, които се появяват при първото им влизане.

Управление на пространство и Квоти

Разширено управление на квотите с конфигурируемо отчитане на външно съхранение

Теми

Вградени, лесни за използване теми за задаване на цвят, фон за вход и лого от екрана на администратора.

Искате ли да дигитализирате организацията си ?

свържете се с наш консултант, който ще ви съдейства

Перфектен за вашите нужди

Ние сме ангажирани да осигуряваме технология, която да е идеално подходяща за вашата организация.

Odoo - Sample 1 for three columns

Адвокати и Нотариуси

Системата ви подсигурява, че документите на вашите клиенти ще бъдат запазени и обработвани със 100% конфиденциалност.

Odoo - Sample 2 for three columns

Строителство и Производство

Лесните и ефективни потребителски интерфейси, дават възможност на инженерите да се фокусират над работата и да изпълнят навреме проектите си.

Odoo - Sample 3 for three columns

Финансови услуги

Платформата предоставя възможност за спазване на конфиденциалност, сигурност на чувствителната информацията, която ви споделят клиентите.

Odoo - Sample 1 for three columns

Образование

Платформат предоставя уникални решения за хора които се занимават с развойна дейност и за академични институции и общности.

Odoo - Sample 2 for three columns

Медия и Реклама

Платформата предоставя лесна и ефикасна колаборация с големи файлово. Край на объркването, коя е последната версия на файла

Odoo - Sample 3 for three columns

Здравеопазване

Със сигурност ще сте спокойни, че информацията за здравословното състояние на вашите пациенти е защитена на високо ниво.

Ако сте стигнали до тук, със сигурност можем да ви съдействаме. 

свържете се с наш консултант, който ще ви съдейства да вкарате в ред бизнеса си, а документацията и файловете ви в дигиталната ера!